KUK.


Tjabbbba, fick en tatuering av bea idag, fin va.
Iallafall så är denna vecka helt otroligt bra.. iaf soft.
Imorgon har vi ingen italienska heller vilket gör att morgondagen blir über sen får vi helg imorgon också, how amazing?!???!!!! galet. peaceeeee out peepzzz.

where have you been all my life?

TJabbppa! ville bara säga hej och att jag pluggar för tillfället:p
Kan ju berätta vad som hänt i helgen.. 

Fredag: nodohäng med milla, käk på abriallo med lotta,sofia, och haedil, sen kom nygge också, då såg vi breaking dawn/bio, sen häng i läggan, häng på max med nygge, sen kom amanda isaksson och då körde vi sen bilkurragömma med massa. as kul kväll helt enkelt:)

Igår drog jag ut på stan en snabbis å kolla lite smått på söt ulrik, (sötare irl). Sen vare "från och med nu" på kyrkan.
Det har varit en riktigt trevlig helg, med väldigt mycket trevligt folk! Nu ska jag snart hoppa in i duschen, Peaacee.


JAJA.

livet rullar på som vanligt, vill bara visa att jag lever. EHM, dock rullar livet icket på som det ska, iaf inte enligt mig. jag hatar att plugga, och sen har jag fortfarande migrän, och sen är jag galet rastlös just nu... kanske därför jag bloggar? hehe. AJA, nu ska jag gå å käka chips eller nå PUSS.



a new beginning


Tjaabbbaa, amanda här igen nu va.. uppdaterar verkligen inte så speciellt ofta längre, men ja, blogglusten kommer å går;) iallaafall så bor jag själv i lägenheten ikv, har nyss gjort lite käk till mig själv faktiskt. sen ska jag nog hoppa i badkaret och bada lite med ljus, ansiktsmask och grejjer, mys! efter det blire å plugga lite english, hoppas iallafall att jag tar mig tid till attt göra det!:)
PUSS.

PLUGG.

idag, för en gång skull är jag stolt över mig själv. har haft en lite jobbig skoldag dock.. och gårdagen var också gode jobbig.. menmen life gets better.
Tog mig ett riktigt skönt bad med tända ljus, ansiktsmask, marabou och engelska boken.
kände mig värd det.
NU ska jag sova, avslutar inlägget med 2 bilder på 3 fula människor, stal bilden från isabell hehe;)
GOODNIGHT.

Amanda isaksson ligger å steker



;)


har busat med nygge ikv.



ikv har vi varit ute å käkat pizza, myst framför idol, gått på vandring i stan, och träffat fina människor som stod å gjorde plättar på torget. Sen har vi suttit på max där vi senare träffade hanna och andra, en super kväll med nyggee! :)))
Imorgon blire andra skojjsigheter. peace.

Vadå typ helt slutat blogga?

Nämenjåmen så kan det ju va..
men jag gör ett litet blogginlägg nu bara för att..  iallafall så ska jag sova snart. kan ju säga att jag bara chillat på höstlovet. himla kul va. nnuuuu ska jag gå å se om he finns nå tårta i köket. sjukt fet, i know. hejdå me er.

RSS 2.0