R.I.P

Gazzo död.... han dog i en hemsk olycka när vi skulle komma över ett högt och farligt berg som var jätte svårt att komma över... riktigt fruktansvärt, Beatrice hittade ena halvan av hans kropp... jag tror iallafall att jag har en ytterst liten chans att återuppliva honom, ska lämna honom på sjukhuset imorgon om jag hinner efter skolan! gud så hemskt, hoppas han kommer tillbaka till liv iallafall... nu ska jag softa, peace.

TJENA

Dagen har varit sjuuuukt bra!
Började med sovmorgon till 20 över 9, sen en lektion, sen gick vi till badhusparken å lekte, fikade och hade det helt awesome! dagen fortsatte med att jag åkte med bussen i 40 min till jävre, och gick direkt hem till malin, vi gick på en liten prommis och sen bestämde vi oss för att först käka och sedan se lite movie hemma hos mig, då kom malin, sarita och elin, det blev att se Soul surfer som jag såg för bara nån vecka sen! en riktigt riktigt bra film, rekomenderas starkt, har kanske redan skrivit om den filmern här haha.. jaja, har glömt min väska hos malin btw, bland annat smink, plånbok å grejjer, BRA JOBBAT haha.. men jag klarar mig fint ändå:)) hoppas jag! ;) Nu ska jag iallafall gå och duscha lite snabbt sen sova, gooodnight people <3

ojdå

En amerikansk turist hade nyligen varit i Kina, där han levt väldigt promiskuöst, utan att använda kondom. Då han varit hemma i USA en vecka, vaknar han en morgon med gröna och lila fläckar över hela sin penis. Förskräckt går han genast till sin läkare. Läkaren, som aldrig sett något liknande förut, tar flera prover och instruerar mannen att återkomma efter ett par dagar för provresultaten. Då mannen ett par dagar senare återvänder, säger läkaren:

-Jag har tyvärr dåliga nyheter. Du lider av Mongolisk VD, det är enväldigt ovanlig sjukdom som är nästan helt okänd här.

Mannen ser lite konfunderad ut, och säger:

- Jamen, ge mig en spruta eller nåt, och gör mig frisk.

Läkaren svarar:

- Jag är ledsen, men det finns inget känt botemedel. Vi blir tvungna att amputera din penis.

Mannen skriker skräckslaget:

- Absolut inte! Jag vill ha ett utlåtande från en annan läkare!

Läkaren svarar:

- Det kan få om du vill, men en operation är ditt enda val.

Nästa dag uppsöker mannen en kinesisk läkare, övertygad om att denna vet mer om sjukdomen. Den kinesiska läkaren undersöker hans penis, och säger därefter:

- Ah, ja. Mongolian VD. Väldigt ovanlig sukdom.

Mannen svarar läkaren:

- Ja, ja, det vet jag redan, men vad kan vi göra? Min amerikanske läkare vill amputera min penis. Den kinesiska läkaren skakar på huvudet och skrattar:

- Dumma amelikanska doktol, vill alltid opelela. Tjäna mel pengal så. Behövel inte opelela!

- Tack gode Gud! svarar mannen.

- Ja, sade den kinesiska läkaren, du inte oloa dig. Vänta någla veckol. Penis lamla av själv.


MYGGJÄVEL

TJA. fick precis ett myggbett.. vafan, trodde alla hade dött typ?
Dagen har varit bra, älskar att vi slutar så pass tidigt att jag både hinner gå på stan och åka med den tidiga bussen, awesome! Imorn ska vi flumma så ni vet, peace!

TJA igen




lejd

PÅ SKOLAN.

hej


@ MALIN

Sitter med sarita i malins vardagsrum å softar, vi är en aning deprimerade över att det tydligen inte är PLL ikv av någon underlig anledning som vi inte fått reda på än! lite sorgligt faktiskt, vi ska då käka lite glass å sånt nu, peace! ;)

15.28

Har precis sett filmen Sanctum, den var riktigt spännande, baserad på en sann historia dessutom! Såg också halva beastly igår, och imorseeee den va gooode bra, men det finns bättre filmer som typ the pirates of the caribbean! haha :D Nuuu ska jag se nån skräckis, jag är verkligen en film nörd! sen ska jag till malin å se Pretty Little liars ;) PEACE! :)
Pretty_little_liars_wallpaper_by_jennilennox-d40l2zr_large

hoho

Klockan är ju lite mkt ser jag, men jag ska faktiskt se film å käka gott osv nu haha;)
Tidigare ikv så kom Malin och Milla hit, vi fixade min nya säng å de blev super braaa, tack för det gullisarrr! sen såg vi pirates of the caribbean! riktigt bra film enligt mig, nu ska jag se Beastly eller något sånt pusstjing!


KINGSIZE

Ville bara säga att
jag älskar min nya KINGSIZE säng!



It's your life.


A

funderar på att ändra bloggdesign ikv, känner att vi haft denna ett tag och börjar bli sådär lite smått less haha..

homee

Är hemma nu, ska städa duscha och sätta upp min säng ÄNTLIGEN... fast det är ändå inte så mkt kvar att städa men, det tog mig tydligen nästan en vecka att städa mitt rum och sätta upp min nya säng! händig tjej alltså! ;)

Här kommer lite bilder från gårdagen, vi har haft det BRAAAAA :D




RIKTIGT GOD MAT! EXTREMT DUKTIGA ELIT KOCKAR;)

DANZA KUDURU!


Honking Fail

Hahah;)

YEEEE

Har precis kommit hem! UNDERBART ATT DET REDAN ÄR FREDAG! awesome, och Lisa btw så har jag köpt en randig tröja för 300kr haha;) jag som sa att jag är helt less randigt men den va gode najs, var tvungen att köpa den! haha ;)

Hade sovmorgon till 10 över 9 idag! har haft 4 lektioner, och slutade 10 i 2 ungefär, då vandrade jag till stan där jag träffade milla och sen kom malin också! jag stoppade också in typ alla mina pengar på ett sparkonto. Köpte en ny halsduk, varm å mjuk för 99kr från h&m riktigt behövligt nu när det är lite kallare tider;)

Ikväll blire tjejmiddag med milla och malin, först vare tänkt att vi skulle äta taco men vi ändrade det till kyckling med potatisgratäng och kroketter, sen köpte vi lite mer goda saker som melon, paprika osv hah;) ville inte göra er förvånade med att inte nämna att jag köpte en marabou schweitzernöt mums! he ska bli en riktigt mysig kväll, nu ska jag packa tandborste å grejjor, har tänkt på en sak, men jag skriver gode långa inlägg ändå :o hoppas ni orkar läsa allt jag skriver hehe, även fast det meste är ointressant;)



Lycka till i stockholm emelie, vi syns på julafton! ;)

HARRY P.


Buongiorno!

joo lisa du har varit lite off här på bloggen denna vecka men inte mer än vad jag vanligtvis brukar vara;) glömde faktiskt bort ulrikgullet när jag hittade francisco, men är ändå fortfarande sådär små kär i ulrik hahaaaah;))) Men Francisco är lätt på första plats i mitt hjärta för tillfället;) riktig mumsbit! <3
Dagen har iaf bestått av HÅL..... vi började 10 över 8 med typ 40min matematik fast de blev inte så mkt matte eftersom vi mest pratade om att ha en dag då vi har typ skattjakt osv, sen hade jag typ 3 timmars hål tills jag började min andra lektion för dagen, nämnligen italienska sedan hade vi 1 och en halv timmas hål och sen började vi redovisa våra tal på svenskannn nice :) he gick ganska bra iaf hoppas jag, nu ska jag STÄDA MITT RUM som jag inte gjort än, hur lat får man va på en skala egentligen... btw så drar emelie till stockholm kl 4 inatt, niiiice... aja, peace.

Perfektion.

Seriöst den hetasteeeeeeeee människan på denna planet, faarligt snygg helt enkelt, eyecandy!!!! håller ni inte med.. im in love haha!!!
francisco lachowski in my heart.

hhhrrr.

hejjjj, vilket väder det har varit idag, helt fantastiskt! Älskar när sommaren kommer tillbaka lite sådär, hoppas att vädret fortsätter att vara såhär fint tills det blir vinter, vilket inte lär hända men man kan ju alltid hoppas;)
Dagen har gått både långsamt och snabbt, vi började med italienska, ett rätt så kul språk ändå! slutade tio i tre idag, ungefär en timma innan bussen hem gick, så jag och milla gick in till stan å käka på subland eftersom vi var gode hungriga för maten smakade bajs på skolan idag:) så det var gott, nu ska jag hoppa in i duschen... och ska jag va ärlig så är jag så pass lat att jag inte har städat mitt bombnedslag till rum ännu, så ska väl försöka göra det nu efter jag duschat! fyyy amanda...
Störd lol.

Hello flower

tjaaabba, idag var våran senaste dag.. den var väl gode chill ändå förutom att vi fick läxa i svenska, vi ska hålla ett tal på torsdag i 3 minuter inför klassen, kuul, vi som inte ens lärt känna alla än haha:) Imorgon har vi italienska som första lektion, det blir kul att få lära sig ett helt nytt språk osv, nu ska jag städa rummee..peace.


NU BÖRJAR DET, IGEN.

OK. så då har skolan börjat.. fuck life.  dock är schemat ändå hyffsat bra, hoppas bara att det inte blir för mkt plugg.. känns gode skönt att börja på strömbacka nu i en ny klass, hejn blir typ min fjärde klass som jag börjar i gode najs, sen är det gode gode bra folk i hajna klassen så de är ju gode posetivt ändå. Imorgon börjar vi 20 över 9 så åker halv 9 bussen till skolan imorgon he blir nog bra de... ska väl gå å sova nu iallafall tror jag, orka it städa rummet idag så jag gör det imorgon istället... fan.
Har iallafall köpt en dubbelsäng+påslakan+örngott+ett nytt duntäcke, awesome! ska skaffa mig ett sparkonto så jag kan lägga undan lite pengar till då vi ska göra skojsigheter nästa sommar, + måst jag spara till körkorte, resten ska jag slösa på kläder å mat å godis ;);) aja, nu ska jag tvätta ansiktet å borsta gaddarna, good night people! <3
School2_large
Tur att tiden går fort iaf.

heeeeeeello

Var ett tag sen jag skrev ett inlägg här, 2 månader sen eller något sånt, iallafall så har jag jobbat för det mesta denna sommar så den har inte varit så speciell direkt, efter att vi jobbat klart på öland så åkte vi bil till stockholm till min farbror där vi bodde i 4 dagar, det var riktigt kul, sen tog jag och min syster flyget till skellefteå där jag stannade hos min älskade LIIIIISAAAA som fyllde 18, sen på söndag kväll var jag äntligen hemma på riktigt, det är iallafall riktigt skönt att vara hemma igen och bara slappna av, och i övermorn börjar skolan igen, är dock lite smått taggad faktiskt, ska bli kul att börja gymnasiet å få en ny klass osv :)))
Idag har jag sett två filmer, sjukt bra filmer faktiskt, sucker punch och soul surfer! Rekomenderar dom starkt, men den bästa av dom två är helt klart soul surfer!
i fredags såg jag också två filmer tror jag, the human centipade eller vad den nu hette, sjuk film, inte så bra som jag hoppades på, sen såg jag också filmen " to save a life" den var lite långtråkig osv men ändå helt okej.
I torsdags såg jag å lisa Romeo & Juliet och i onsdags såg vi "trust" bra filmer med riktigt riktigt sjukt hemskt dåliga slut................................................... shit vilken film nörd jag är ska iallafall käka nu sen se en tredje film, det blir nog typ the roommate eller något sånt, den verkade spännande iallafall ;)


BTW så kommer säsong 3 av vampire diaries ut den 8:onde september till usa! SÅÅÅÅ GRYMT BRA
Peace. <3
sjukt jävla snygg människa<3

Greyson Chance.

så jävla underbar röst.

RSS 2.0