Oh skit

jag och Elles vecka har varit jätte fin, förutom de två sista dagarna, jag vill inte säga så mkt men vi har bestämt oss att vi inte vill skiljas åt just nu, jag ska besöka han mest troligen om en vecka, ska jobba stenhårt så det blir så. Jag älskar dig Elias ♥ (kan btw inte lägga upp bilder??)

På tåget

Tjena, just nu åker vi genom Tranås, vet it riktigt vad det är för ställe men fint väder är det iaf, om mindre än en timma är vi i Kalmar! Ska bli skönt att komma fram.. Hoppas det är lika bra väder där som här, men de tror jaa, ha de braa alla i Norrland peace! ;)

ÖLAND!

Tjena, nuuuu drar jag å larice till öland! Det ska bli så sjukt kul att fara dit, älskar öland, men det tråkiga är att jag kommer sakna allt å alla här i piteå.. menmen... Allt är packat å klart iallafall, och fint väder verkar det vara på öland också, så det är ju bra! Synd bara att vi ska jobba på midsommar, hade velat va ledig då faktiskt hahaaa.... aja, vi hörsssssssssssss nångång, puss ♥

Hej

Jag å lisa busar puss <3
Ps. hej elias. Ds

Put your hands up

Hello kom precis hem! Igår var jag hos fridas farmor med frida, lydia, lina och veronika! Vi hade det riktigt trevligt, vi myste, reste upp tält, åkte över pitsunds bron till marcus och jonas där vi bara snackade osv, sen for vi tillbaka och myste och spelade spel på fridas ipad.. idag har vi baraaa chillat å nu ska jag fortsätta med det å städa mitt rum så att lisa inte blir rädd för hur stökigt mitt rum är när hon kommer imorn... tror inte jag haft det söjn stökigt förr, inte vad jag minns iaf hahaaaa... peace!

!=!==!"I=)"()

Bra kvalla typ.
hittar it plånboksjäveln och vi ska fara nu, fucklife....... ska fortsätta leta, hejsss!

Just dance

I love this song... faktiskt en av de bästa som lady gaga gjort typ..  hahaaaaaa.
Iallafall så ska vvvvi på bio tonight, ska se hangover 2, lär bli super! vi åker in med mopparna till stan vid tre tiden tyyyp;)
Käkar ostkrokar till frukost just nu för er som ville veta och kollar på youtube klipp, intressant va :):) ska fortsätta med det osv, ha dee braaa pusshej.

Grönan.

grönan förra året.


Tjenare töntar! snart drar vi till grönan, he ska bli mysigt, bad + fika + trevligt umgänge, de blir ju suveränt!
Senare far jag kanske till Fridaaa, aja, nu ska jag packa badgrejjor pusshej! :D

summertimes

har varit på bunne med brudarna å myst idag, ikv far jag till milla å ser film osv:):) peaceee.

:DDDD

tjeeena! nu har jag it uppdaterat på ett tag ser jag haha.. gör väl en kort sammanfattning. examen var awesome, på lördan va jag med malin, fredde och sarita, på söndagen var jag bara hemma med familjen, igår såg vi match på hifton och hemmings vann, sen for vi till elias å såg film å fika, och idag har jag varit på picknick på julle med brudarna! ikv ska jag på långprommis med josse och hundarna sen ska jag väl se film eller göra ingenting:):)
Hejdå 9c!

TONIGHTTT


arit på ica å handlattt.. snart drar vi till millas stuga å myyyser! Älskar att vi har sommarlov nu, underbart, dagen har varit underbar aja nu drar jaaa peace!

EXAMEN!

Tumblr_lmgea3ihue1qecw6eo1_500_large

ny duschadd..

har typ inget till examen imorgon, inga skor, inga smycken, vet it hur jag ska ha håret inte heller sminket, men men det får jag fixa imorgon.. blir dock inga smycken ork it haha.. aja nu måst jag sova peace! :)
PS. Jag åker till öland om 2 veckor Lisa;)

homeee

kom hem för ett litet tag sen, de var gode varmt i vattnet, fast dock en aning kallare än igår, iallafall längst ut. Men det var gryyyyymt härligt. Felle, simon, wille å daffa kom också dit, fast de badade inte dock.. Nu ska jag chilla, sen färga hårett igen osv osv... fixa lite till imorgon osv osv.. peacee! :D

TJOO

Tumblr_lmj2v6dsbe1qjmtvno1_500_large
Drar å badar med milla, peace!

guitar baby!


årets första dopp!

Idag hade vi ju årkursensdag, och det var kokhett ute, sjukt.. vi har vandrat hela dagen.. sjukt jobbigt, men det har varit riktigt roligt förutom att david är dum och gör så vi blir diskade, great job! 
Larice och Elin drog hem för ett tag sen, vi har tagit årets första dopp ikväll, och det var faktiskt inte alls kallt i vattnet, det var gode varmt, helt ok varmt liksom.. det var skönt.. iallafall så är det klassens dag imorgon, då ska vi fara till norrstrand å leka, bada, sola, äta, och bowla så det lär väl bli kult;) peace...

the nanny diaries

Det har varit strålande väder hela dagen, underbart! Synd bara att man var tvungen att vara på skolan istället för att va hemma å sola.... iallafall så är det årkursens dag imorgon, vi ska vara ute i skogen osv.. och det kommr bli awesome väder, tur det!;) just nu ser jag på the nanny diaries, grymt bra film, sen ska jag sova, peace!!! :D

Svensk och Norsk blir fångar hos kannibaler

En Svensk och en Norsk blev tillfångatagna av kannibaler på en ö.

Svensken frågade om ifall det var någonting som de kunde göra för att bli fria, istället för att bli uppätna.

Kannibalen svarade:

- Gå in i djungeln och hämta 100 frukter av samma sort!

Så de beger sig in i djungeln. Efter en timma kommer svensken tillbaka med 100 vindruvor.

Då säger kannibalen:

-Om du undviker att göra ett ljud under tiden jag stoppat in dessa vindruvor i röven på dig så är du en fri man, annars äter vi upp dig!

Så sätter kannibalen igång 1, 2, 2......47, 49....96, 97, 98, 99

Då brister Svensken ut i skratt.

Kannibalen frågar förvånad:

- Varför skrattar du när du bara har en vindruva kvar?

Då svarar svensken:

- Norskjävelen kommer med 100 kokosnötter


SOL.

mumss
Solen skiner, men he blåser kallt, snälla kan det inte sluta blåsa, jag vill ju bli bruuuuuuuuuuuuuuuuun :( :(
äh lisa, ork it brun utan sol känns så knas.. är rädd för att det ska bli fläckit osv, sen är det ovärt, det försvinner ju ändå gode fort osv.. det får va som det är har inte ens en enda rand, kanske för att jag inte solar men... åh VÄRME TACK? aja.. jag behöver gode mkt just nu.. alltså kläder, har knappt nå sommar kläder som jag kan ha längre, knas att man växt, eller gått upp i vikt så mkt på ett år, jag gillar det:):):) synd bara att man inte kan ha kläderna, aja.. det värsta är ju att man inte har nå pengar.. skit.. jaja nu ska jag göra nå it vett ja, peace!

jotjennaa

Just set slumdog millionare! och jag måste säga att jag ÄLSKAR den där filmen, den är verkligen super bra!
Och det var riktigt bra att Simon vann Big Brother! De va han värd:):):) Har dock inte följt big brother från början, mest bara sett då jag haft tid. Aja, nu ska jag fortsätta se lite tv..
Och Sarita... angående dina brillz, I stole em from ya ♥, bara för att jag satt sönder mina... hehe.
godnatttttt:p :p :p :p :p

Just Chill'n

Tjabba!
Skulle bara berätta att idag gör jag inte så mkt, tare lugnt, chillar! fett härlig dag, dock blåser det för mkt, men har iaf varit ute, men för kallt för att sola så brun blir jag nog inte denna sommar looooool. blir väl det så småningom, jag vill sola men känner att jag it orkar slösa tid på att bara ligga ner och sola.. gör hellre något annat, har målat mina naglar svarta btw as snyggt eftersom jag är extremt duktig på att måla naglar och mina naglar är så extremt snygga, jaja nu ska jag se tv... och typ inte göra nåtttt..ska iaf se big brother finalen ikv, peace jao.

vilket väder alltså...

Fyyy vad det blåser, sov till klockan 12 och vaknade av att det kändes som att huset skulle blåsa bort, galet dåligt väder alltså, måste säga det men min mobil hade ändå lite rätt, att det skulle bli regn/molnigt och lite sol.. dock säger den ju inte om det blir blåsigt, så jaaaa den hade gode rätt ändå;)
Nu ska vi storstäda för att vi ska ha nå "morsdag" typ, för vi missade det i söndags pga vissa problem. Så nu äre storstädning.. Ingen lust att städa mitt bombnedslag till rum... fy, jaja bara att ta tummen ur röven å börja städa, peaceee! ;)
För exakt 1 vecka och 1 år sen. :) Det var nog lite bättre väder förra året.

Bra kväll!

Kom precis hem, Det har varit en underbar dag fast att jag varit trött hela dagen så har det varit grymt, det enda negativa var att jag inte hann sola något i det fina vädret menmen, får väl göra det imorgon om det är fint å varmt! ;) Nu ska jag se BB med josseeee å käka ostkrokar sen sova, peace!

Sarita här!

Tjena töntar, Sarita här! Hoppas alla mår bra och har en bra dag! jag har då haft en jätte bra dag eftersom det är grymt varmt och livet bara leker! Ikväll drar jag, Alle, Milla och Malin till Piteå Havsbad! 
Ha det bääst, ifall ni vill läsa en till grymt bra och "cool" blogg så titta in på denna http://fridasaritaskoog.blogg.se/.
Peace out!

Hos Matilda!

TJO. har varit på stan sen kl 10, och nu är jag hos milla med sarita, ikv ska vi till havsbadet, det kommer bli braaaa! PEACE.

Är det så det ligger till?

Dear Math,

Grow up and solve your own problems.

jahappppp

Nyss käkat hamburgare! somnade vid 00.00 och vaknade nångång vid ett typ. grymt härligt.
Ikv vet jag inte vad som händer.... skulle kanske va med frida, men jag tar mig it in till stan osv heller.. Sitter just nu i min jumpin och gör ingenting.. Nu ska jag göra nå kult. Peace!

Långhelg

Långhelg nu, grymt skönt... Nu är det slut prov! så sjukt underbart! Kom på idag att... jag har ungefär 10matte läxor att göra ork då it göra de nuu.. :) jajaj.. nu vet jag it vad jag ska göra.. kanske nå kul, käka nå it vett ja. Peace!

RSS 2.0