GODNATT.

Sådärja.. då va plugget gjort, Matteprov imorgon.. Det är det sista! SÅ SJUKT SKÖNT...
Har precis sett desperate housewives och nu ska jag sova, för jag är helt slut i skallen.
PEACE.

PLUGG.

FY FÖR DEN HÄR VECKAN.
Nu äre plugg ssom gäller. plugg plugg plugg...
no prov imorgon som är as viktigt
So förhör imorgon som är as viktigt
Matte diagnos/prov på onsdag som också är as viktigt.
NEEEEEEEEEE JAG GER UPP SNART. fucklife.
dessutom somnar jag bara då jag försöker läsa kul va? NE. åh -.-
Det är riktigt riktigt jobbigt nu.

är så less.

Hallåj, kan väl börja med att säga att vi håller på att göra om i hallen, tapeter osv... kul va:) Längtar tills man får se resultatet. Dagen har varit lite upp å ner, har varit lite busig och ändå ont i huvvet osv.. Humöret är upp å ner det också, ibland är jag glad men för det mesta är jag bara "borta" asså jag känner att jag inte riktigt är där liksom, äh jag vet it, det är svårt att förklara. Jag är väl bara trött kanske. Det blir nog bättre när sommarlovet börjar. VI FÅR JU SOMMARLOV NÄSTA VECKA.. så galet bra, sen är det inte länge kvar tills jag å larice drar till öland!

.

Hello! har it så mkt att skriva eftersom jag inte orkar.. Nu ska jag göra något vettigt hejdå:)

;D

tjennnaa! nu ska jag sova, men uppdaterade inget igår och så, börjar väl bli sämre på att blogga igen kanske? nja.. har bara mkt plugg nu, ska stanna i skolan med bea till 4 för att plugga imorgon, kommer bli bra det. Är grymt glad för tillfället, är nästan helt klar med matten, ska bara göra ett "prov" sen är jag klart, förhoppningsvis! :D dock måst jag göra mvg fråger till islam och buddhismen, och plugga no och svenska KUL.. ligger efter massor i svenskan, men det fixar sig snart, bara jag it är så lat... Kommer hem vid 5 imorgon sen är det avslutning på bibelskolan så lär väl it blogga så mkt imorgon heller;) Nu ska jag sova iallafall, peace.

PS. Du får pallra dig till piteå för att va med mig också tycker jag ;) låter bra att du ska va med migg till sommarn! Kommer förmodligen hem på din födelsedag också förhoppningsvis! Sen är jag ju hemma typ 2 veckor efter examen eller nåttt;);) krya på dig snyggiss!<3

heelllo darlings!

Då var man hemma igen! Dagen har varit underbar, efter middagen åkte vi till bersika där det var fotbolls match munksund/piteå mot saik! Och saik vann, awesome! ;) efter det for vi till viktor och chilla å käka mackor, grymt gott! och sen låna vi varma kläder av viktor och freddes moppe så vi tog oss hem! Grym kväll, grym helg, kan det bli bättre! ;) Nu ska jag iallafall sova, peace<3



Get you

...att det alltid ska blåsa så mkt, går ju inte att gå ut å sola då liksom.. fuck life, kommer va likblek på examen, jag som hade tänkt vara brun då, men jaja:( det är sol iallafall! Idag ska jag plugga förmodligen... måste, sen blire nog att fara till heden å se fotboll? :) Jajaj... vakna nyss, nu ska jag käka frukost, xoxo

i love you

Hallå! Fredagen och starten på denna dag har varit helt amazing!
gårdagens skoldag var gode bra ändå! 3 poäng från mvg på kemi provet och mvg på min och larice låt "godis" haha! Riktigt kul! :D så det var ju en bra start på dagen, sen är jag snart klar med matten! har bara procent delen kvar sen är jag friiiii! awesome! Klockan 6 drog vi till milla för att lämna sov grejjor, sen for vi till ica och handlade för kvällen! sen dansade vi och dunkade musik, spelade kort, hoppade studsmatta och hade det helt underbart bra! Verkligen en bra kväll! Senare kom Felix, simon och wille, och ett litet tag efter det for elin, malin och larice hem.. sen blev klockan helt plötsligt 4 så då blev det dags för att sova! vi vaknade vid 12 imorse, käka frukost, dunka musik och hoppa studsmatta haha! sen började det spöregna så då gick vi ut och hoppade i regnet, sen då solen kom fram hade vi vatten krig, efter vattenkriget gick vi upp å duscha, sen la vi oss på balkongen och myste! Riktigt lyckat fredag och start på lördagen! Ikv blir det att va i jävre får se senare vad som händer blir nog att bara va henmma:) PEACE <3

The edge of glory

hello.... måste bara säga att jag älskar vädret! det är underbart! Idag har jag inte gjort någonting alls, eller jag har väl inte gjort någonting överhuvud taget på hela veckan ..ärligt så har den här veckan varit ett helvete.. allt har varit helt konstigt, upp å ner.. ja... nu ska jag vila, skola imorgon! peace.

Älskar er Zena och Gaija <3

ALLAH


vp....

säsong 3 av vampire diaries... kommer ut till höst, får väl vänta hela sommaren då... fyyy vad spännande!
ska börja plugga lite eftersom jag förmodligen ligger efter peace.

Judgement Day - 21 may

På lördag går jorden under...
Det blir en stor jordbävning... och vi alla ska dö. ska förbereda mig. Hejdå:)

feel this

heyy, sitter och ritar.. älskar verkligen att rita! har mina perioder då jag bara vill rita hela tiden haha! det är oftast på våren faktiskt, förra året var det i januari- mars som jag ritade som mest, lite senare i år kanske haha;) på hösten ritar jag väldigt sällan faktiskt. Roligast är det ju när resultatet blir bra! brukar oftast förstöra teckningen i slutet av någon konstig anledning, med typ skuggningen eller något sånt, hoppas jag lyckas bli nöjd över resultatet på denna teckning som jag håller på med just nu! haha.. jaja, nu ska jag fortsätta, peace! :)

sleepy

Tumblr_ll6kijlsij1qjc8u6o1_500_large
sådärja... nu har man sovit i 5 timmar! och snart ska jag sova igen, undra om jag lyckas somna? det var inte meningen att jag skulle somna, skulle plugga och sen somnade jag bara haha.. menmen får väl sitta uppe å plugga i natt istället då, lär väl ändå inte somna den tiden jag egentligen ska sova haha.. Vädret sög idag btw.. skoldan var tråkig också.. grå dag, dock inget hemskt som hänt bara grå helt enkelt.
Är hungrig så ska väl se om det finns nå att stoppa i magen, peace.

The Vampire Diaries.

Vaknade klockan 12 igen.. får sluta med att vakna så sent, vill ju vakna tidigt nu när det börjar va så fint väder, då vill man ju va ute å sånt.. fast det var ju inte speciellt fint väder idag så det spelade väl inte så stor roll, sen skulle jag ju ändå inte göra något speciellt eftersom planerna för idag har endast varit att ligga i min säng och se alla avsnitt som jag missat av vampire diaries, har gooooode mkt kvar så nästa söndag lär väl se likadan ut förhoppningsvis sen är jag ikapp! dock har jag sett det mesta av säsong 2, har kvar slutet av säsong 1 och början av säsong 2 såå ja:) Vampire Diaries är verkligen den bästa serien av alla helt seriöst, I love it...
Åt grillat idag, och efterrätt, chokladpudding mums! ;)

Happy little house

Tjenna! vaknade klockan 12 i morse.. gode sent, men jag hade bestämt mig för att börja rita klockan 2 inatt så ja.. igår kom då larice å elin över, vi såg dear john! en utav mina favorit filmer, den är verkligen jätte bra...
Nu ska jag käka å sen se Vampire Diares! peace.
såhär ser den typ ut just nu,  tog kort på den i webcam så bilden gör inte teckningen rättvisa direkt, den är verkligen inte klar som ni kanske kan se... Är inte nöjd med den så lär väl inte ens fortsätta rita på den heller.. men men hejn var iaf de ja rita inatt.

periodiska systemet

kuuuuult:) peace.
stod i aftonbladet igår att en klass nånstans i sverige hade gjort en labb med natrium! Precis samma tid som min klass, och precis samma labb...  Iallafall så hade 5 personer skadats och varit tvungna att åka in till sjukhuset, No-läraren hade förmodligen råkat stoppa i en för stor bit natrium i vattnet så när det small så gick glaset sönder i tusen bitar och for in i 5 elever.. TÄNK det kunde ju ha varit vi i min klass... Tur att det inte var så, jag blev rädd bara av smällen igår haha! trodde jag skulle dö när det small faktiskt..  Men gode konstigt ändå att detta hände, det var precis det jag var orolig för när vi gjorde labben å sen samma tid och samma dag hände detta en annan klass..  knas.

Imorgon är det fredag

;)

Give Me Everything

Tjaoo... Dagen har varit bra fast att jag sett ut som värsta slusk äcklet, flottigt hår å "nästan" osminkad...  hade bara ytterst lite mascara på mig, ovanligt för att vara jag. haha, tyckte väl att jag var snabb imorse hann ju äta frukost länge till och med;) Engelska provet gjorde vi direkt på morgonen, önskar att alla glosorna hade kommit på provet eftersom jag kunde alla, men självklart så är det inte så... det hade gått bättre då eftersom det gick skit jävla dåligt på provet, gissade på det mesta faktiskt.. Men grammatiken gick ganska bra antar jag.. hade inte pluggat nå grammatik men visste att det skulle gå bra ändå:) men med att kunna texter.. nefyy, sånna saker är jag väl sämre på.. jaja Nu ska jag käka, sen Plugga till NO provet.. peace!

puhh..


TUR
att det inte var sista bibelskolan idag! är så lättad.... Har övat in 80 engelska ord, nu ska typ 50 kanske? in också, sen kunna alla texterna nice.. ska nog plugga lite grammatik också! BLIR UPPE HELA NATTEN!
fuck vad jag suger på att plugga:(

Och btw... så har jag gjort en header för första gången! haha! typ... snygg va? blev gode nöjd:):):) Förlåt lisa för att jag bytte ut din.. men jag fick lust. och gör vad som hellst förutom att plugga för tillfället så det blev liksom ett tidsfördriv istället för att plugga.. asså åh vad jag är dålig på att plugga måste verkligen skärpa mig! bytte bakgrundsfärg också, lite ljusare osv.. me like aja nu plugg! PUSSHEJ.


Om Sanningen Ska Fram


Vill Du Ligga Med Mig Då?

Brukar oftast inte gilla när det är en gubbe som sjunger låten, det brukar ju låta så gubbigt då haha, ja ni fattar!:) men jag måste säga att jag gillar ändå låten! sommarplåga 2011 typ.



eyy

Hello! Tack malin, vet.. känner att blogglusten har kommit tillbaka lite nu, därför jag uppdaterar nästan varje dag nu för tiden! grymt!
Dagen började iallafall med matte nationella, förvånar mig verkligen inte om jag fick IG, suger på matte... plus hann jag typ it ens göra klart alla tal... fuck life..
Efter matten gick vi å käka palt sen svenska å sen planerade vi lite för examen, gode soft dag, är dock sjukt trött, NU måste jag pluggga.. och hoppas på att detta inte är sista gången med bibelskolan så att jag iallafall kan missa idag eftersom jag måste plugga hela kvällen... Hade bra, xoxo!

Snea Brillzzzz

TJO. Sitter här i min ensamhet och lyssnar på musik, 7 timmar kvar av spotify! Har varit riktigt duktig på att spara tid på spotify alltså! ;) AWESOME
Ska egentligen plugga nu eftersom vi har prov imorgon, på torsdag och fredag.. fuck vad jag suger på att plugga, hur ska det gå då man börjar samhälls liksom? JAJA.... jag är fett frän för tillfället.
Hade tänkt se lite Vampire Diaries.. Men ska nog plugga istället, slutar förmodligen med att jag börjar teckna haha men ni får ha det TOPPEN. PEACE <3

OM.

Tycker att det borde finnas en soppa ... som åldrandet kunde stoppa. Och gärna krydda lite lätt .... med turen att vinna tretton rätt. Tänk om det fanns en karamell ....som gjorde varenda människa go och snäll, varje gång dom bet en bit ... så lät de bli att snacka en massa skit. Man borde tillverka ett klister .... som lagar de hjärtan som brister, och som även lagar synen på en del .... som enbart ser varandras fel

heyy

Hallåå... vaknade nyss, satte mig i soffan och såg en film "love happens" den var bra, men jag somnade.. sjukt trött efter helgen och veckan, lite sömn kanske? Kan väl berätta vad vi gjort i helgen.. I fredags så var det ju som sagt uppdraget, vi var verkligen taggade på att vinna! Men vi kom typ sist... Men det var kul iallafall och vi var ändå gode duktiga, de andra hade bara mer tillgång till vissa saker som till exempel en hästsko i en större storlek än 5 eller typ gips.. :( Efter uppdraget så käka vi hamburgare och sen drog vi till sarita och såg " I am number four" en riktigt bra film faktiskt, längtar tills tvåan kommer ut!
Igår så var det Explicit Minds Releasekonsert, så då såg vi det och sen drog vi till sarita och spelade kubb och käkade mackor och såg "the ugly truth" sen drog några hem, och sen såg vi som var kvar en till film " Baksmällan" den var riktigt kul och bra! Kom hem vid 4 på morgonen kul!:)

Klockan 6 kör jag å sarre iväg på mopppe till heden för att se match:) PEACE.
Tumblr_lkuytcdwuq1qbxrgpo1_500_large

UPPDRAGET.

 
Tja, har precis kommit hem från skolan. Dagen har flytit på som den ska, VISST KOMMER DU TILL UNDERBARA JÄVRE IKVÄLL LISA!!?!?!? Tack för att du tar hand om mitt fina armband!;) hoppas det tar sig ändå fram till jävre bara! ;) jaja... nu ska jag iaf äta äpple gå på dass å sen städa hela huset, efter det ska jag göra mig lite mat, blir nog palt, sen kommer Nygge och vi drar till uppdraget! NICE, skriver mer sen. xoxo!

ohmyyy....

Känner hur det vattnas i munnen....... detta måste vi äta nån kväll tjejjor!

Strawberry-rhubarb-compote-layered-with-whipped-cream_large

Nu: big brother peace.

Nog är vi gode söta ändå?

Tja! BOMB from dah school.
Jag, Ninni och Bea kände oss lite busiga och bestämde oss för att ta lite mongolid kort:)
sjukt snygga är vi iallafall! ;) slänger in en kort video också, ork it visa den andra som vi gjorde den blev så lång haha! ;) tjingeling.

JALLA JALLA!




SPECIALFUCKINGARBETET ÄR VAD JAG SYSSELSÄTTER MIG MED FÖR STUNDEN, FUCK YEAH, ÄR HALVKLAR Å DET SKA IN IMORGON! PEACEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE GHLF AMANDAFÄGNELL.


Jag Saknar Dig.

Hallååå, kom hem typ halv 1 eller något. SJUKT HÄRLIG DAG! Dagen började med att jag åkte buss till skolan, och sen från skolan till bion där 9:orna från hortlax och Solander och lite från christinaskolan såg filmen "Jag saknar dig" Först skulle vi se "i rymden finns inga känslor" men så blev det inte. Filmen var grymt lång vilket gjorde den lite långtråkig, men handlingen var grym, det var en bra film iallafall. För 2 år sen tror jag att det var, så blev jag och min tvillingsyster frågade om huvudrollen, men jag är för feg för sånt, plus är vi inte enäggstvillingar så;) Men jag var iallafall statist på en fest, så lite var jag med iallafall!
Varför jag fick sluta när vi kom tillbaka till skolan var för att läraren till lektionen som vi skulle varit på var sjuk och det fanns ingen vikarie så vi fick åka hem. Nu ska jag iallafall börja jobba på mitt specialarbete! PUSSHEJ <3
btw så är larice i spanien nu, är sjukt avis.. vill också vara utomlands :(

hej.

bio med skolan imorgon, ska se "I rymden finns inga känslor" Jag har aldrig sett den, så det ska bli kul att se den imorgon.. men nu ska jag sova eller ja... fortsätta på specialarbetet och sen sova! Goodnight.

specialfuckingarbete

.HERE I COME.



RSS 2.0