Happy

Tumblr_lr7y0jbkyl1r2bdk8o1_500_large

Chokladröra

Sitter just nu vid mobilen och knappar på för fullt, elias la av med att messa. Såå jag skriver på bloggen nu. Nördigt. Men elias kommer iaf imorgon, och jag vill bara hoppa upp och ner av glädje, så kul det kommer att bli!
Köpte mina första hockey biljetter idag, suuper, hockey med tjejerna+E på lördag <3
shoppa lite igår, blev en ring med en orm på och en vit penna som man kan skriva på speglar med. Insperation från Larice faktiskt! Så känn dig träffad!
Ska hämta min chokladröra från kylen nu, pöss <3


VP.

he blir då ingen tjejkväll för mig i höst, ser vampire diaries och käkar godis istället.

så att ni vet så blir det mindre uppdateringar i veckan eftersom jag verkligen inte har tid, så får hoppas att Lisa uppdaterar extra mycket nu haha ;)

har sovit över 20 timmar, och har stannat hemma från skolan eftersom jag haft feber, dock mår jag mycket bättre nu, har bara ont i kroppen och halsen annars är allting bra faktiskt, har ingen feber längre osv så förhoppningsvis så drar jag till skolan imorgon, missade fikat och 2 prov på skolan idag... och nu missar jag också tjejkvällen. tur jag har en godis påse och att säsong 3 av vampire diaries har börjat!
Ni får ha det så jätte bra, peace!

Gårdagens svenska lektion


Age of empires

Ja, ni läste helt rätt! imorrn är det match i aoe, hoppas att vi tjejer tar dem ;) ska rensa datorn sen ikväll och spela lite, måste ju träna haha ;) kanske bloggar mer nu dessutom då jag blev tippsad av elin om blogg.se appen! ;)


plugg plugg och plugg

TJA,, har en marabou och massa plugg i min säng just nu, ska börja pluggaa sen drar jag till farmor och sover där, peace out amigos!
tur jag har en marabou schweizer nöt iallafall :)

gammal men kul ;)

En ung kille från en by i norra Norrland flyttade till Stockholm och gick till ett stort köpcentrum för att söka jobb. Chefen för köpcentret undrar: -Har du någon säljerfarenhet? Killen svarar: -Nååå, jooo..., no ha ja jobba som säljare hemma. Eftersom chefen tyckte killen verkade trevlig och hade bra CV bestämde han sig för att anställa honom. -Du kan börja i morgon bitti, sa han. Jag kommer ner efter vi har stängt i morgon kväll och ser hur du har haft det på din första dag. Killen hade en tung dag, men till slut var den till ända. Efter stängningsdags kom så chefen ner som han lovat dagen innan. -Hur många affärer gjorde du idag? frågade han. -En, svarade killen. Då blev chefen lite fundersam och sa: -Bara en!?Våra försäljare brukar normalt göra mellan 20 och 30 affärer på en dag. Hur mycket pengar rörde sig affären om? Killen svarade: 1.911.138 kr. Chefen blev mycket överraskad och sa: -En komma nio miljoner??!!! Vad sålde du då till honom? -Först såld ja en liten metkrok. Sen såld ja en mellanstor metkrok. Därefter såld ja en stor metkrok. Sen blev de ett metspö. När ja sen fråga vars någerscht han sku fisk svara han att han sku åk ner till kusten. Då sa ja att han sku behöv en båt, så vi gick ner till båtavdelningen. Ja såld han den stora Baylinern me dubbla motorer. Sen visa de sig att hans lilla Honda Civic inte fick dra den stora båten, så ja to me han till bilavdelningen och såld han den där 4-hjulsdrivna Chevrolet Tahoen. Chefen, som nu var i chocktillstånd sa: -Så du menar alltså att en kille kom in för att köpa en metkrok och du lyckades sälja honom en båt och en bil???!!! -Nej, nej! Han kom in å skull köp tamponger ti sin fru, och då sa ja att han lik gärna kund åk och fisk, eftersom helgen ändå va förstörd...

FARLEY

hellllo, idag kom lilla valpen farley hit, riktigt underbart söt är han! love him, han har legat i min säng å busat/sovit enda sen jag kom hem från skolan haha;) snart ska jag käka palt sen måste jag ta tag i plugget!
sleeping puppy <3

Goodnight

tjaa.. kom precis hem från milla, Hon bjöd på kräftsoppa vilket kanske inte låter som det godaste om ni frågar mig, men det var faktiskt riktigt riktigt gott! Vi pratade om en hel del grejjor och tiden bara for iväg utan att vi hann märka det, sen kl 22.00 var det bara att hoppa på cykeln och cykla hem i kylan, tur man hade vinter vantarna på sig haha ;) Det var iallafall härligt att cykla hem för en gång skull, brukar liksom oftast vara lite rädd då jag cyklar/går ensam i mörkret, men ikv kollade jag upp på alla underbara stjärnor och tankarna bara virvlade runt i huvudet, det var en mysig cykel tur haha! gu va tråkigt inlägg hejn blir, ja... jag skulle ha pluggat ikv, men känner att jag inte riktigt har kommit in i "pluggandet" liksom.. om ni fattar, jag har inte riktigt lärt mig ta tid att börja plugga osv. Nu är jag jätte trött och ska därför lägga mig under mitt sjuuuuukt sköna täcke i min fina mysiga säng så godnatt med er peace! ;)


activate my heart

Hello nu kommer en bildbomd från i fredags och igår, yiiihaa! ;)

på bussen i fredags:
Hos milla i fredags:








Efter vi varit på kyrkan hos malin

Yesterdayyy!























PEACE!

eyy

Bloggade ingenting igår eftersom jag inte hade tid, slutade 12.35 och drog då till strömsborg med milla och solaade lite, det var skönt, sen gick vi hem till farmor i regnet och väntade på att bussen skulle komma, väl hemma i jävre så stannade jag hos milla eftersom vi ändå skulle se idol tsm och sen se Samuel Sjö på kyrkan. Efter vi varit på kyrkan osv så gick vi hem till malin och såg Friends with Benefits, grymt bra film tycker jag! kom hem typ efter 3 nångång tror jag. så är lite trött å så nu.
Idag är det Lördag äntligen, Helgerna går dock alldeles för fort, jag hinner liksom inte med. Blev väckt av en liten söt hundvalp som ska lämna oss idag, sen kommer det hit en till hundvalp på måndag! så det blir ju kuul..
skriver sen Peace out Amigos!

tjenare vänner




salve, känner mig fett snygg ikv, peace.

where are you?

Känner att jag blivit lite sämre på att blogga... och har heller inget speciellt intressant att skriva.
Skoldagen har varit regnig. galet vad det regnar ute. Hade matte prov idag också det gick helt okej hoppas jag!
vädret gör mig deprimerad, känner inte ens taggen för helg wtf.


EYY

Tjena, har precis ätit tacos. Skoldagen har varit helt ok, och jag äger på italienska. Iallafall så for jag och sofia till stan i regnet efter skolan och letade efter köpvärda grejjor men tyvärr finns det inte något sånt i våran lilla stad piteå. Så vi vandrade till Coop Forum där jag mötte min mamma och mormor, fick en 20a och köpte en marabou schweitzer nöt och tuggummi, är beroende av marabou. Vi gick till bio3an och hängde, vårat nya gangster ställe. vi satt och kollade på "kommande biofilmer."
peace out amigos!

Drar till stan.

Ska käka hamburgare på sunes med family + mormor, sen sover jag hos farmor till friday, peace amigos!

hej

kan inte annat än älska våra måndagar! måndagar och fredagar är mina nya favorit dagar helt enkelt! dock har jag varit sjuukt trött hela dagen, det blir som så lite sömn då man sover hemma.. Jaja, idag ska jag plugga så ni vet ;) ehm.. och matteprovet idag vill jag inte riktigt prata om, jag och matematik klickar liksom inte...  Iallafall så for jag till mormodern min efter skolan och käkade upp hennes fika och pluggade ytterst lite.
nu ska jag slappna av lite och mby ta en pn eftersom jag är så sjukligt trött. Peacee

NICE GUYS


kult


hejsan, ville bara meddela er om att jag suger på att plugga.



lämnade sängen efter kl 3 idag, käkade godis till frukost, sen duschade jag.. sen hamnade jag i sängen igen bara sådär helt plötsligt, sen rusade tiden och det blev middag, nu sitter jag i min säng och försöker skriva ett referat, tror ni att det går bra? nej. Är inne på facebook. FUCKMYLIFE. om ni ville veta så har vi matteprov imorgon, och engelska test på tisdag, hur ska detta sluta, snälla måste jag va så galet lat? och nu bloggar jag istället för att plugga, jag gör tydligen allt för att inte plugga, jävla slöfock skärp dig för fan!

Film från school




Kissemisseee

busigttt, chillar, väntar på food, lyssnar på muusic och ska börja plugga, peacee out!

ÄR DU ÄCKLIG ELLER?

Två berusade alkisar promenerar längs stranden, då de får se en livlös man ligga vid strandkanten. De går fram och tittar på honom.

- Vi måste få liv i honom, säger den ena.

- Hur då? undrar den andra.

- Hmmm.. vänta här, säger ena alkisen och går iväg till papperskorgen som finns en bit bort och rotar.

Efter en stund hittar han ett sugrör.

- Vad ska du med sugröret till? undrar den andre.

Alkisen med sugröret drar av mannens byxor och kör upp sugröret i rumpan på honom och börjar blåsa.

- Va fan gör du? undrar den andra alkisen.

- Snart sörrö... kommer han att vakna till liv.

Efter ett tag orkar han inte blåsa mer.

- Nu får du ta över!

- Okej, säger den andra alkisen. Men jag tänker fan inte blåsa på samma sida som du haft i munnen. Jag har sån jävla bacillskräck.

Han vände på sugröret och började blåsa från andra änden...


Vad tiden går fort.

Redan söndag igen! vaknade typ 1.. Nu ska jag göra liteee mat till mig själv och duschaa,  sen kanske se en film och efter det måste jag plugga, hade bra vänner, vi hörs peace!

01.37.00

helllo, sjukt trött är jag just för er som ville veta, kom typ nyss hem från bersika, blev lite ändringar så ja, först for jag till viktor där han och sarita var, sen kom peter, fredde, linchi och milla också, vi spelade lite, och ja, jag kan väl inte säga annat än att jag sög. Efter ett litet tag vandrade vi till ponte där simme, anna och davve var, där spenderade vi resten av kvällen, bra kväll. Nu ska jag sova! Godnatt vänner!

glad katt typ haha.. han blev rädd för ljudet av kameran på datorn haha, stackarn..

TJABBA

sitter i rummet och dunkar muuusic, ikväll drar jag till hortlaxxxx. Idag har jag haft besök av min underbart roliga vän rebban, det var riktigt längesen som vi träffade henne sist så det var roligt!
och sen så har jag besök av en liten kattunge juust nu, sjukt gullig!


01.37.38

Tjena, ligger i sängen å käkar onyttigt bara för att jag är hungrig hehe.. ska väl sova snart antar jag, stör mig galet mycket på att min internetsladd har gått sönder typ så jag tappar internet all the time, plus har sladden till högtalarna också pajjat.. fuck my life. Ikväll kom iaf Linchi, Simme, Peter, Fredde, Davve och Milla hit, vi har typ it gjort nå speciellt. Imorgon är det LÖRDAG, och jag ska plugga hoppas jag.

Peace out amigos!

Bild från strand då vi såg hoffmaestro! Awesome.

Bite the hand


resultat

hahaaaaa, dock är det blött, Nu ska jag fara till farmor seee yaa <3

coloring

håret är galet svart just nu, snygggggt va ;) Om ca 10 min ska färgen sköljass ur :)) Hoppas resultatet blir bra, det är inte ofta jag färgar mitt hår helt själv, brukar oftast få hjälp av mamma haha;) Men tycker att jag är riktigt duktig på hejn ändå, kan inte ens räkna hur många gånger jag färgat mitt hår... shit, inte konstigt att det blir så nött haha ;)
på återseende ;)

torsdag

Dagen har varit dryg som fan!
Började med att jag vaknade av att min tvillingsyster josefin som vaknade jätte tidigt av någon konstig anledning fuuu.. så jag kunde iaf inte sova något mer..
så just nu är jag fett trött och vill bara sova och har varit det hela dagen vilket gjort den gode dryg. Jag har tänkt färga håret nu iallafall, jag har skjutit upp det enda sen i söndags, illa amanda illa! Farmor är här btw så jag följer med henne hem och sover där inatt, eftersom då behöver jag inte vakna lika tidigt vilket är galet skönt, Nu ska jag gå ner och ändra färg på håret, peaceeeeeee friends <3

Bibelskola

Hallåå, har inte så mycket att skriva om dagen förutom att jag sover i min egna säng ikv, känns grymt skönt att sova hemma, kan inte fatta att man kan sakna sitt rum även om man bara varit borta över dagen osv.. haha jag gör det iaf, jag älskar att bara ligga i sängen å lyssna på musik och göra absolut ingenting, bara ta det lugnt. 
Ikv var det iaf bibelskola, och det var trevligt som vanligt, nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon, peace.

OLDPICS



VALPIS

Tänkte berätta att en liten schäfer valp ska flytta hem till osss om cirka 2 veckor!
OM man längtar alltså! såååå galet kul! Det är en grabbelito för den delen!
Gud vad jag älskar valpar... det är så kul att uppfödare vill att min mamma ska uppfostra deras valpar haha! ;) kul.
Bra för mig iaf, gosa med valpar är ju bland det bästa som finns, sen finns det ju såklart nackdelar som till exempel att vissa är som vilda pirajor, och att man inte kan gosa med dom hela dagen eftersom de måste sova så mkt... haha.. iaf ska det bli aweesome att få ha en liten valpis hos en! :D
P E A C E <3
image44
var några år sen sist, då zina var en valp, sommaren 2008 :)

tjenare vänner


tisdag som vanligtvis är den jobbigaste dagen på hela veckan var ändå helt OK idag haha, kan väl bero på att vi fikade på mentorstiden idag? dock glömde sofia andersson saften som hon skulle ta med, men arvid och paulina löste problemet! ;)
Efter skolan gick jag på stan med sofia lite, käkade pommes på sunes gjorde vi också, sen när jag kom hem så hade farmor lagat pankaka åt mig.. och jag var väldigt mätt.. riktigt dåligt eftersom jag älskar pannkaka! kunde ju inte säga att jag inte ville ha så jag tvingade i mig lite pannkaka!
såg nyheterna idag, brukar inte göra det så ofta, men nu ska det bli en ny vana att se nyheterna varje kväll och läsa DN vaaarje dag;) Duktig amanda.
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, chilla å käka glass mby, fan vad jag är onyttig... men ja, mitt namn är ju amanda fägnell så, peaceeeeee friends <3

TJENARE



Snygga! nu ska jag se film med hojna, peace!

hahah sofia..



amanda: jag hade verkligen besluts ångest över vad jag skulle ha på mig imorse! jag skulle ju inte kunna ha allting svart, det skulle ju se helt sjukt ut..

sofia: Ja fyfan va fult det hade varit.

amanda: du har ju allting svart

sofia: ja.. oj.

hehheheeh...

@ Grandma's place

ska sova här inatt, känns lite enklare och sen får man sova längre! vilket är riktigt bra. Imorgon är det skolfoto och jag har ingen jäkla aning om vad jag ska ha på mig! besluts ångest! Aja, Nu ska jag käka glasss, är för tillfället sjukt avundsjuk på Larice och Elin som ska fara och se RIHANNA I NOVEMBER... så galet! ...
Lejd som vanligt hihi, peace out vänner!

Haha..

Last night I dreamed I ate a ten-pound marshmallow, and when I woke up the pillow was gone!!!

Btw lisa, klart du får sova med mig på lördag ;) har mkt plats till dig i min fina säng faktiskt :)

SOMMAR!

då kom sommarn tillbaks, går ut å solar lite, peace out people <3

Godmorgon!

tjaa.. idag är det söndag och jag har ingen aning om vad jag ska skriva... helt onödigt inlägg hahaaa.. peace.


Hos simon

Tjaaa.

Let it all out

Är med malin, nu drar vi till hortlax, peace!

1+1


äppelpaj

Hallellåå
Jag heter matilda berggren och är 17 år gammal ( arton om 5 månader )
Jag brukar umgås med amanda fägnell endel. det är kul. oftast iallfall. till en viss gräns. ibland är hon rolig och ibland är hon inte så rolig.
Hon har förövrigt en sjuuuukt grym säng, en trippel säng, så den är väldigt stor och jag älskar stora sängar! Jag har erövrat den just nu och mår som en gud faktiskt.
hmm, eftersom det här är en blogg, och inte vilken blogg som helst dessutom, utan amndas (delägare - lisa marklund, fin tjej!) ,så vill ni veta vad amanda gör.
Hon vände precis ut ett par pyamsbyxor som var aviga och nu fortsätter hon med tröjerna i hennes garderob.
- Ingetnting i min garderob är vikt.. sa hon nyss och suckade.
Inget i min garderob är ihopvikt heller, det är rätt normalt blad tonårsflickor tror jag! 

Vi ska på BIO ikväll! Final destination eller apornas planet ska vi skåda. först skulle vi se jägarna 2 men det fanns bara jättte dåliga platser kvar så vi bestämde oss för att byta film. fast vi har som sagt inte riktigt bestämmt oss men det löser vi snart.
nu har inte jag tid att ödsla mer tid hära. Adjö.


mb fjortisposar i bloggvärlden


fred ut vänner

fuck life...

det var riktigt trevligt att kliva i bajs påvägen hem... nu ska jag tvätta skorna, peace.

Oldies.


Minns du lisa?  Ja, jag har varit emo en gång i tiden, sjukt vad snygg man var dåå.

Hittade bilderna på farmors dator haha;)


Farmor

Har vandrat på stan idag, hittade faktiskt lite grejjor, 2 tröjor och en ring.. Nu är jag iaf hos farmor, är sjukt hungrig så ska väl äta något snart. peace.

Idag på skolan!

Every Day I'm shuffling


tjoo bre

Busar på historia lektionen med 3 snyggingar, sofia andersson, Fanny Berglund och Hanna Fjällström! ;)

Run you down.

TJO BRE! Kom hem för en halvtimma sen kanske, har gått lite på stan, hittade ingenting, var finns alla snygga kläder? blir fett less på detta.... får väl börja beställa kläder istället, eftersom det inte finns någonting i våran lilla stad. Dock har jag baraa 2000kr kvar att använda om ni ville vetaa...
Peace.

lol.


Changed the way you kissed me.

Tja bloggen. Kul å ses igen, jag sket faktiskt i att se idol ikväll eftersom jag har hört vilda rykten från jungeln att idoljuryn suger, och sen har jag tappat intresset för det hela, mby det kommer tillbaka, men jag tror dock inte det.  SNART mina vänner så ska jag käka jordgubbar, chokladpudding, å sånna goda grejjor, de ni;) Sen lovade jag min kära moder att jag ska sova, så jag och francisco säger godnatt nu. PEACE! ;) ♥
Eyecandy eller hur? ;)

I am in love.

Francisco Lachowski
HOT HOT HOT.
&
MIN MIN MIN.

Crazy Maze Reaction


Say That.

Helloo, kom precis hem från millaa, vi har haft det riktigt trevligt, sett film osv. Nu är jag riktigt trött så ska sova, sen ska vi se PLL imorgon, godnatt people! :)

music.



Can you hear it?

Tjaa, lyssnar på musiik i väntan på mat, sen drar jag till millas place peace!

POESI FÖR FISKAR- Negerboll


:)

{% if loop.last and pagination %}
<div style="text-align: center; font-size: 12px;">
{% if pagination.page_number != 1 %}
<a style="padding-right: 30px; color:#000000; font-family:verdana, arial" href="{{ category.slug }}-{{ pagination.page_number - 1 }}.html">Tidigare inlägg</a>
{% endif %}
{% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %}
<a style="color:#000000; font-family:verdana, arial" href="{{ category.slug }}-{{ pagination.page_number + 1 }}.html">Nyare inlägg</a>
{% endif %}
{% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %}
<a style="color:#000000; font-family:verdana, arial" href="{{ category.slug }}.html">Nyare inlägg</a>
{% endif %}
</div>
{% endif %}

godnatt

Viktor och Sarita for precis hem, vi har sett 3 filmer, först såg vi en stephen king film som heter "the mist" Grymt bra tyck jaa.. Sen såg vi "The A-team" också sjukt bra, sen såg vi en as knas film som hette nånting minns inte riktigt men den handla om nå psyko typ.. den var mindre bra... känner just nu att det kan bli svårt att somna, kommer ligga vaken och tro att jag ska bli bortrövad, bli psykiskt störd och förlamad hela natten hahah! Jobbigt amanda jobbigt.. ska iallafall försöka sova nu så att jag orkar upp imorgon! så godnatt ;) peace.

Not Just Yet.


YO

gick på stan en snabbis med sarita viktor och lisa burman idag, lämnade också Gazzo på sjukhuset, det lär kosta 200 kr men det får jag ta! Han är ju min lilla älskling så... gillar att det är så fruktansvärt pissigt väder ute idag.. och att man ändå kommer hem kl 3 fast att man slutar halv 1 haha;) Ikv kommer sarita och viktor hit, vi ska typ se film å sånt kult. Funderar på att gå å duscha nu, känner att det behövs! sen städa rumme lite det behövs tydligen också! peace.

Lighters


Godmorgon bloggen!

ÄNTLIGEN FREDAG... idag fick jag sova 1 timma längre än vanligt eftersom vi börjar 9.10 på fredagar.. nu har jag 25 min kvar tills jag ska cykla iväg till bussen! Idag har vi bara 3 lektioner och inga hål vilket betyder att vi slutar 12.35 så jäkla underbart! älskar våra fredagar, de äger! ska iaf gå på stan en stund efter vi slutat tror jag innan bussen går :)

Tjena syrran!

Nu ska jag sovaaaa, skola tomorrow, godnatt people! <3

NY DESIGN

;)

Men så känslomässigt...

Det är så komplicerat att jag inte ens själv fattar vad det är jag egentligen vill, jag bara vill men vet inte vad....
jag är glad blandat med en massa andra jobbiga känslor just nu. Tur att jag har en positiv känsla i alla fall, den räddar min vardag. MEN SNART, snart så är det bra igen, det känner jag på mig.. snart, Igår var allt på topp, och idag är det nere på botten, why? ... nejmen jag tror bara att det är värre än vad det egentligen är, jag har de bra, nu måst jag sluta klaga. peace.


RSS 2.0